Vastuullisuusviestintä

Tiedätkö, miten kertoa yrityksesi vastuullisuudesta? Löytyykö pöytälaatikostasi vastuullisuusraportti, mutta mietit miten sitä voi hyödyntää? Olipa vastuullisuusviestintäsi vasta nytkähtämässä käyntiin tai uuden puhdin tarpeessa, autamme paketoinnissa, tarinallistamisessa ja kohdentamisessa. Yksi erikoisalamme on elintarvikealan yritysten ja brändien vastuullisuusviestintä.

Lue lisää vastuullisuusviestinnän ratkaisuistamme

Mediaviestintä ja -seuranta

Kirjoitamme mediatiedotteet terävillä kulmilla, vinkkaamme jutut tiedotusvälineille ja seuraamme vaikutukset. Pidämme huolta, että kiinnostavista asioista kerrotaan – joskus yritykselle jokapäiväinen voi olla suurelle yleisölle kiehtovaa ja merkityksellistä. Joskus taas pienestä asiasta voi tulla suuri, kun se kerrotaan oikein: tarinallistaminen houkuttelee sekä mediaa että yleisöä.

Asiakaslehdet ja muu sidosryhmäviestintä

Asiakaslehti ei ole vain mukavaa luettavaa vaan sillä on tehtävä. Parhaimmillaan asiakaslehti sekä viestii asiakkaalle yrityksen uutisista että lujittaa asiakassuhdetta  ja tukee myyntiä. Tuotamme asiakaslehdet, uutiskirjeet ja digitaaliset sisällöt. Mietimme myös, miten materiaalia hyödynnetään parhaiten monessa: esimerkiksi asiakaslehden artikkelit toimivat usein myös somessa ja muussa sidosryhmäviestinnässä.

Sisäinen viestintä

Hyvällä organisaatioviestinnällä voi saavuttaa kallisarvoisia asioita: työntekijöiden luottamuksen, sitoutuneen henkilöstön ja avoimen keskustelukulttuurin. Paras keino tiedonkulun ja vuorovaikutuksen viilaamiseen on viestinnän suunnittelu. Kirkastamme tavoitteet viestinnän strategioilla, suunnittelemme muutostilanteet sujuvoittavat jalkautukset sekä luomme kiinnostavat sisällöt henkilöstölehtiin.

 

Kysy lisää:

Bertta Häkkinen

Asiakkuusjohtaja

Kumppanuudet, myynti

Tutustu töihimme