Verkkosivut

Hyvännäköiset verkkosivut eivät riitä, kun tavoitteena on houkutella sivuille liikennettä ja luoda kävijälle miellyttävä ja mieleenpainuva käyttökokemus. Panostamme käytettävyyteen ja saavutettavuuteen jo verkkosivujen suunnitteluvaiheessa. Määrittelemme yhdessä kanssasi, mitkä ovat verkkosivusi tärkeimmät tavoitteet – näin varmistamme, että sivuillasi viihdytään ja ne vastaavat sekä sinun että asiakkaasi odotuksia.

Somemarkkinointi

Me varmistamme, että brändisi valloittaa ja vaikuttaa myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja TikTokissa. Sosiaalinen media muuttuu jatkuvasti ja elää hetkessä, mutta siksi se on myös loistava alusta kokeilla, olla ajankohtainen, reagoida nopeasti ja ottaa opiksi. Luomme somestrategiat ja puhuttavat postaukset, kohdennamme, analysoimme sekä raportoimme tulokset.

Google-markkinointi

Tavoitamme asiakkaasi tehokkaasti ja mitattavasti osuvilla sisällöillä ja kohdennuksilla Googlen eri kanavissa. Taivutamme Google Ads -hakusanamainonnan, Google Displayn ja YouTuben näppäriksi työkaluiksi, joilla esimerkiksi kampanjoiden, lanseerausten ja avaintuotteiden myynnin tukeminen on ketterää ja tulosten seuraaminen vaivatonta.

Kysy lisää:

Bertta Häkkinen

Asiakkuusjohtaja

Kumppanuudet, myynti

Tutustu töihimme