Bränditarina

Tarina tekee brändistäsi ymmärrettävän, kiehtovan, oman. Me autamme sanoittamaan sen ja kertomaan sen kaikelle kansalle. Tarina elää brändisi jokaisessa kampanjassa ja visuaalisessa toteutuksessa.

Konseptisuunnittelu

Konsepti tiivistää kirkkaaksi ideaksi sen, mikä tuotteessa on olennaista. Kestävän konseptin avulla asiakaslupauksen voi viestiä eri tilanteissa ja kanavissa kiinnostavasti ja johdonmukaisesti, kohderyhmän ajatukset tavoittaen. Trustissa konseptisuunnittelu on strukturoidusti etenevä prosessi, jossa tärkeimmät työkalumme ovat ajattelu ja luovuus.

Lanseeraus- ja markkinointikampanjat

Luomme kampanjat, jotka ponnistavat strategiastasi, nostavat brändisi framille ja lisäävät myyntiä. Kerro meille tavoitteesi! Rakennamme sen saavuttamiseksi toimivan kampanjan, joka yhdistää uniikin luovan idean, kiehtovat toteutukset ja kekseliäät kanavavalinnat.

Nimisuunnittelu

Hyvä nimi on puheenaihe itsessään: niin oivaltava, että siitä haluaa kertoa kaverille. Nimi kuvaa kohdettaan tarkasti ja houkuttelee kohderyhmän tutustumaan tuotteeseen lähemmin.
Meillä on hyllymetreittäin kokemusta nimisuunnittelusta ja valjastamme mielellämme palvelukseesi markkinatuntemuksemme, osaamisemme ja kielellisen virtuositeettimme.

Kysy lisää:

Bertta Häkkinen

Asiakkuusjohtaja

Kumppanuudet, myynti

Tutustu töihimme