1. Vastuullisuuskärkien workshop

Kenelle?

Olet aloittanut vastuullisuusviestinnän tai vasta harkitset sitä. Toisaalta vastuullisuusviestintä ja -raportointi voivat olla jo rutiinia, mutta viestit ovat röyhähtäneet selkeytystä kaipaavaksi viidakoksi.

Mitä tarjoamme:

Workshop auttaa tunnistamaan yrityksellesi tai brändillesi tärkeimmät viestinnän vastuullisuuskärjet YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kautta. Elintarvikeyrityksille tarjoamme oman räätälöidyn kokonaisuuden, jossa YK:n tavoitteita täydentävät elintarvikemarkkinoinnin ja ruokakulttuurin vastuullisuus. 

Mitä syntyy:

Saat workshopista selkeän työlistan:

  • Mitä dataa ja vahvuuksia on olemassa jo nyt?
  • Mitä tietoa tarvitaan lisää?
  • Minkä vastuullisuuskärkien viestintään kannattaa panostaa? Mille kohderyhmille ja millä keinoilla?

 

2. Vastuullisuusraportti

Kenelle?

Teet yrityksen tai brändin ensimmäistä vastuullisuusraporttia. Tai haluat kehittää vastuullisuusraportointia kiinnostavammaksi, selkeämmäksi ja lukijalähtöisemmäksi.

Mitä tarjoamme:

Koostamme vastuullisuusraportin avainhenkilöiden haastattelujen ja valmiin datan pohjalta. Toteutusta ohjaavat brändin strategia, ilme, puhetapa ja raportin kohderyhmät.

Mitä syntyy:

Saat sähköisen ja/tai painetun vastuullisuusraportin, tarvittaessa vastuullisuusvision kiteytyksen kera. Optiona tarjoamme raportin jalkautussuunnitelman (pääviestit, kohderyhmät, kanavat ja aikataulut) sekä oman henkilöstön vastuullisuusoppaan.

Pyydä tarjous →

3. Vastuullisuuskonseptit

Kenelle?

Vastuullisuusraportti tai vastuullisuustekoja on jo tehty, mutta haluat lisätä vastuullisuusviestinnän kiinnostavuutta ja tavoittavuutta sekä aktivoida kohderyhmiäsi. 

Mitä tarjoamme:

Ideoita, konkretisointia, tarinallistamista ja visuaalisuutta. Kohderyhminä voivat olla kuluttajat, B2B, sidosryhmät, oma henkilöstö tai työnhakijat.

Mitä syntyy:

Saat luovat markkinointiviestinnän konseptit, joissa tieto kohtaa tunteen ja toiminnan. Optiona tarjoamme vastuullisuuskonseptoinnin myös sisäistä viestintää varten.

Pyydä tarjous →

Katso kuinka olemme tehneet sen muille: