Graafinen suunnittelu

Logo, liikemerkki, yritysilme, kuvitus, opaste, mainos printissä tai digissä…. graafisen suunnittelun avulla teemme abstrakteista asioista ymmärrettäviä ja rakennamme brändin maailmaa.

Myynti- ja markkinointimateriaalit

Toteutamme myynti- ja markkinointimateriaalit ostajapersoonien määrittelystä valmiisiin esitteisiin, esillepanomateriaaleihin, presentaatioihin ja videoihin asti – mikä sitten onkin se keino ja kanava, jolla sinun kohderyhmäsi parhaiten tavoitetaan.

Valokuvaus

Tie asiakkaan silmiin käy studion kautta. Trust tunnetaan luovasta keittiöstään sekä ruoka- ja tuotekuvauksiin erikoistuneesta studiostaan, mutta kuvataan meillä muutakin kaunista – ihmisiä ja kuvituskuvia, studiossa ja sen ulkopuolella. Ja kun omat kädet loppuvat, yhteistyökumppanimme rientävät apuun, jotta kuvauskohteet löytävät todellisen arvonsa.

Videotuotanto

Hyvä video pysäyttää. Video kertoo tarinan, mutta sen lisäksi se voi myös ilahduttaa, konkretisoida aikajanan tai hyödyn, esitellä mullistavan uutuuden tai sitouttaa asiakkaan jo tuttuun ja toimivaan tuotteeseen. Suunnittelemme videot sekuntien tv-mainoksista pitempiin kokonaisuuksiin. Tarpeen vaatiessa kokoamme ympärillemme osaavan tiimin toteuttajaksi.

Kysy lisää:

Bertta Häkkinen

Asiakkuusjohtaja

Kumppanuudet, myynti

Tutustu töihimme