EtusivuTyötMaitomaa kauratuotteet

Välipalasta tuli väripala

Suunnittelimme alkuvuodesta kaupan hyllylle ilmestyneille kauravälipalajuomille herkullisen värikkäät pakkaukset. Kotimaisesta kaurasta valmistettujen gluteenittomien uutuusjuomien makumaailmassa seikkailevat pohjolan marjat ja tropiikin hedelmät: mango, puolukka ja tyrni-banaani. Kolmen maun värikkäästä koplasta inspiroituneena välipalasta tuli väripala. 

– Pakkausilmeen lähtökohtana on Maitomaan kylä: mielenmaisema, jossa aitous on arvossaan ja kanssaeläjille halutaan hyvää. Se summaa Maitomaan juuret, joihin liittyy maaseutu, luonnonläheisyys, kotimaisuus ja perinteet, kertoo Luova johtajamme Mari.

Välipalajuomat ovat jatkoa kauratuotesarjalle, johon kuuluvat myös marraskuussa lanseeratut kaurapohjaiset jälkiruokakastikkeet. Suussasulaville kastikkeille loihdittiin syötävän söpöt ilmeet, jotka erottuvat kaupan hyllyltä ja maalaavat kuluttajalle tunteita herättävää mielikuvaa rauhaisasta kylämaisemasta.

– Pienen välipalatuotteen ilmeen suunnittelussa tärkeää oli luoda pakkaussarja, joka herättää kuluttajan huomion myymälässä, luo herkullisen makumielikuvan ja kertoo tarinaa, johon kuluttaja voi samaistua. Paljon vaadittu pieneltä purkilta!

Katso muita töitämme