Vahvasti arvoihin luottaen, asiakkaille arvoa tuottaen

Luova arvotoimisto Trust syntyi vuosi sitten.

Ei kuitenkaan tyhjästä… Luova arvotoimisto Trust syntyi kahden pitkään toimineen yhtiön yhdistyessä. Molemmilla oli pitkä historia, uniikki identiteetti ja omat arvot.

Toimialalla, jossa kaikki toiminta syntyy ihmisistä, luovuudesta ja yhdessä tekemisestä, on selvää, että jokaisen on jaettava samat arvot ja tahtotila – henkilöstön, hallituksen ja omistajien. Niinpä me käytimme satoja tunteja aikaa, jotta meille syntyi yhteinen, kirkas näkemys siitä, mitä olemme rakentamassa.

Mitä sitten pidimme tärkeänä?

Toimintamme tulee ohjautua vahvasti arvoista käsin ja haastamme myös asiakkaitamme arvolähtöiseen ajatteluun. Haluamme auttaa asiakkaitamme toimimaan, viestimään ja markkinoimaan siten, että ratkaisut ovat vastuullisia niin taloudellisesta, sosiaalisesta kuin ekologisestakin näkökulmasta. Vain peilaamalla toimintaa arvoja ja arvojen tuottamaa lisäarvoa vasten voi olla varma, että tekee oikeita asioita.

Nyt takana on vuosi työtä, kohtaamisia ja keskusteluja. Arvolähtöinen ajattelu on osoittanut tarpeellisuutensa niin asiakkaiden kuin muidenkin yhteistyökumppanien kanssa. Koronavuosi toi omat haasteensa meille kaikille. Luovalle arvotoimisto Trustille se oli ensimmäinen toimintavuosi, ja sen haasteet selätettiin yhdessä, omiin arvoihin luottaen, asiakkaille arvoa tuottaen.

Mikä voisi olla arvokkaampaa.

Lämpimät kiitokset kaikille trustilaisille hyvästä työstä ja mainiosti sujuneesta ensimmäisestä vuodesta, ja onnea tuleville vuosille!

Toni Kylätasku
Osakas ja hallituksen jäsen
Luova arvotoimisto Trust Oy