Uskallatko uskoa unelmiisi?

Unelmat ja työ. Niitä olen pohtinut viime aikoina enemmän kuin koskaan. Tapaan päivittäin ihmisiä unelmineen. On yrittäjiä uuden tuote- tai palveluidean kanssa. Heidän unelmansa on ottamassa vasta ensimmäisiä varovaisia askeleitaan. Yhdessä mietimme, kuinka noista uusista ideoista voidaan kertoa maailmalle.

On unelmia, jotka ovat jo eläneet pidempään, mutta kaipaavat uutta pontta. Unelmia, jotka ovat syntyneet aiempien sukupolvien työnä ja nykypolvet vaalivat niitä rakkauden ja intohimon tähden.

On unelmia, jotka ovat muuttuneet siitä, mitä ne aluksi olivat. On unelmia, joilla halutaan muuttaa sitä, mitä nykyisyys on. Halutaan muuttaa käsityksiä, mielipiteitä ja luoda uusia näkökulmia.

Kaikkia kuitenkin yhdistää luja tahto – usko siihen, että unelman voi toteuttaa

Minulla on unelmia. Unelmia, jotka liittyvät harrastuksiin, kotiin ja elämään ylipäänsä. Niiden toteuttamiseksi haluan tehdä työtä. Se on minulle aina ollut itsestään selvää. Minulla ei kuitenkaan ole koskaan ollut unelma-ammattia. Unelmani työstä on ollut unelma siitä, että saan työlläni vaikuttaa ympärillä olevaan maailmaan. Ei siis liene sattumaa, että olen päätynyt tehtäviin, jotka liittyvät ideointiin, kehittämiseen ja muutoksiin.

Meillä Propagandassa on unelma. Haluamme olla asiakkaidemme menestyksen tukena ja tehdä vaikuttavaa markkinointiviestintää. Tämä vaatii meiltä jatkuvaa itsemme haastamista ja kyseenalaistamista – teemmekö oikeita asioita? Kysymme itseltämme, missä kaikkialla voimme auttaa asiakkaitamme. Emme ole vain siellä, minne mainostoimistot on perinteisesti sijoitettu.

Mutta mitä unelmat toteutuakseen vaativat? Valtavasti työtä ja itsevarmuutta. Ne vaativat pitkiä päiviä, unettomia öitä ja tunteiden vuoristorataa. Jokainen unelma on toteutuessaan pieni sankaritarina – me teimme sen. Me saavutimme sen, mistä hetki sitten vasta haaveilimme. Me uskoimme unelmaamme.

Me

Harva unelma toteutuu yksin puurtamalla. On sula mahdottomuus, että yhdellä ihmisellä olisi kaikki se ammattitaito, jota matkalla tarvitaan. Katson ympärilleni. Näen viisikymmentä lahjakasta ja intohimoista ammattilaista. Ilman heitä emme olisi mitään. Olemme matkalla kohti unelmaa. Tiellä on mäkiä ja kuoppia, mutta ilman niitä matka ei tuntuisi miltään. Kun uskallamme uskoa, tiedämme, että voimme saavuttaa mitä vain.

Uskallatko sinä uskoa unelmiisi?