Trustin palvelinpalvelu – kun haluat päästä helpolla

Verkkokauppa, yrityssivusto, blogi, kampanjasivusto – jokaisen verkkosivuston takana on aina jonkinlainen web-palvelin. Erilaisia web-hotelli- ja palvelinratkaisuja on markkinoilla ylettömästi, mutta siitä huolimatta me lanseerasimme oman palvelinpalvelumme viime syksynä.

Lokakuusta 2017 lähtien olemme tarjonneet niin nykyisten kuin uusienkin asiakkaidemme sivustojen kodiksi erityisesti WordPressille optimoitua, pilvessä toimivaa palvelinympäristöä yhdessä kotimaisen kumppanimme Seravo Oy:n kanssa. Me näemme verkkosivustot jatkuvasti kehittyvinä, sisällöltään ja toiminnallisuuksiltaan päivittyvinä kokonaisuuksina, ja siksi koimme ratkaisevan tärkeäksi, että palvelinympäristön ympärille rakentuu palvelumalli, jonka avulla sivustot pysyvät jatkuvasti ajan tasalla ja asiakkaiden toiveiden mukaisessa kunnossa.

Minkälaisista osasista palvelinpalvelumme sitten rakentuu?

Tietoturvallisuus ja automaattiset päivitykset

Yksi kriittisimpiä tekijöitä sivuston tietoturvallisuuden takaamiseksi on sen taustalla olevan julkaisujärjestelmän, WordPressin, ja sen lisäosien sekä muiden laajennusten ajantasaisuus. Sivuston säännölliset ja testatut päivitykset kuuluvat palveluumme, joten asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia päivitysten ajamisesta.

Lisäksi sivustot ovat aina HTTPS-suojattuja, mikä takaa, että sivustolla liikkuva tieto, kuten kirjautumisessa käytettävät tunnukset ja salasanat, eivät pääse vääriin käsiin. Tiesitkö, että myös Google arvottaa HTTPS-suojatut sivustot hakutuloksissa nykyisin suojaamattomia korkeammalle?

Nopeus, skaalautuvuus ja toimintavarmuus

Mikään ei ole nettiä selaillessa tai vaikkapa verkko-ostoksia tehdessä turhauttavampaa kuin tahmean hitaasti toimiva sivusto. Tästä syystä palvelussamme on panostettu palvelinpuolen optimointiin erityisesti WordPressin asettamat vaatimukset silmällä myös kävijämäärien kasvaessa odottamattomasti.

Kaikkia sivustoja valvotaan ongelmatilanteiden varalta ympäri vuorokauden, joten sekä palvelimella että sivustolla tapahtuviin virheisiin pystytään reagoimaan mahdollisimman nopeasti.

Oma yhteyshenkilö ja kuukausittaiset ylläpitotoimet

Palvelinpalvelupakettimme sisältävät oman yhteyshenkilön, joka on tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse arkisin klo 9–17. Tukipyyntöihin reagoimme aina viimeistään 24 tunnin kuluessa, ja viikonloppuna tulleisiin viesteihin vastaamme seuraavan maanantain aikana. Näin ollen asiakkaamme ei tarvitse arpoa, koskeeko hänen asiansa palvelintekniikkaa, sivuston toiminnallisuuksia vai sisältöä, vaan apu löytyy tarvittaessa aina samasta osoitteesta.

Tarjoamme sivustoille kuukausiveloitteisesti myös ylläpitotoimia, joten asiakkaamme ei tarvitse miettiä lisälaskutusta esimerkiksi sisällöllisiä päivityksiä tai pienempiä uusia ominaisuuksia tai toiminnallisuuksia tarvitessaan. Eri tasoisiin palvelupaketteihin voit tutustua tarkemmin palvelinpalveluesitteestä, ja tilauksen voit halutessasi tehdä suoraan verkossa.

Palvelintilat ja palvelimien sekä automatisoidun WordPress-ylläpidon Propagandalle toimittaa IT-asiantuntijapalveluja tarjoava Seravo Oy.