Pirteä vahvistus projektien pyöritykseen

Jalasjärveltä Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevan Reettan unelma-ammatti oli pienenä delfiininkouluttaja. Särkänniemen delfinaariota ei enää ole, mutta Reettan tie vei kuin veikin Tampereelle: työ Trustin projektiassistenttina pyörähti käyntiin maaliskuussa. Reetta toimii asiakkuus- ja projektipäälliköidemme oikeana kätenä, mutta naiselta löytyy myös vahva some- ja digimarkkinoinnin asiantuntijuus.

 

– Markkinoinnissa puhuttelee erityisesti luovuus. Varsinkin somemarkkinointi tuntuu omalta jutulta, koska sen maailmaan ja trendeihin tulee muutenkin uppouduttua, Reetta kertoo.

 

Ennen Trustille parkkeeraustaan Reetta pääsi näkemään työharjoitteluissaan markkinointia pöydän molemmilta puolilta, markkinointitoimistossa ja inhouse-tekijänä.

 

– Mainostoimistossa eri asiakkaiden kautta pääsee sukeltamaan todella erilaisiin maailmoihin ja tekemään monenlaista. Trustissa olen erityisen inspiroitunut siitä, miten suunnitelmallisesti täällä toimitaan – tekemisen tavoite pidetään aina mielessä niin pienien kuin isojenkin juttujen kohdalla, Reetta kuvaa.

 

Reettan luovuus ei rajoitu ainoastaan vaikuttavien digikampanjoiden ja somepostausten rakentamiseen: työväenopiston maalaus- ja piirustuskurssilla Reetta pääsee toteuttamaan luomisvoimaansa käytännönläheisesti. Vapaa-ajalla Reettan voi bongata usein myös kuntosalilta. Työ Trustissa on tuonut aamutreenaamiseen tottuneelle mukanaan rytminvaihdoksen, sillä nyt Reetta suuntaa salille työpäivän jälkeen iltapäivällä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä arki.

 

– Se että viihtyy töissä ja vapaa-ajalla on tärkeää. Trustissa on ollut alusta alkaen hyvä fiilis ja tuntunut siltä, että ihmisistä huolehditaan, Reetta hymyilee.