Luottamus kantaa tulevaisuuteen

Vajaa vuosi sitten määrittelimme Luovan arvotoimisto Trustin arvot: vaikuttavuus, luovuus, luottamus ja kumppanuus.

Koronavuoden mittaan nämä perustavanlaatuiset arvot ovat ohjanneet toimintaamme, kun olemme yhdistäneet kaksi toimistoa uuden brändin alle ja muuttaneet uusin toimitiloihin. Erityisen merkitykselliseksi on noussut luottamus.

Kun monet yritykset lykkäsivät isompia päätöksiä varmempiin aikoihin, vakautta toivat kumppanimme, joiden kanssa olemme rakentaneet yhteistyötä ja luottamusta jo pitkään. Haastava tilanne osoitti, että syvällinen kumppanuus hyödyttää molempia osapuolia. Asiakkaamme saattoivat luottaa siihen, että osaava tiimi luotsaa heidän markkinointiaan turvallisesti, olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Meille kumppanuudet kasvattivat uskoa siihen, että kun teemme oikeita asioita, se kantaa. Samalle pohjalle lähdemme rakentamaan yhteistyötä myös uusien asiakkaidemme kanssa.

Kun perusarki kääntyi etätyöksi, lisääntyi luottamuksen merkitys työyhteisössä. Tiimityö sujuu, vuorovaikutus toimii ja jopa luovuus kukkii, vaikka yhteys on digitaalinen. Samalla tajusimme, miten tärkeä työyhteisö meille on. Toimiston huolettoman jutustelun korvasivat virtuaalitoimisto, tiimien kahvihetket – ja tietysti giffit.

Etätyö antoi meille myös mahdollisuuden punnita, mitä haluamme toimitiloiltamme. Haluamme olla kätevästi kumppaneidemme tavoitettavissa. Haluamme inspiroitua luovuutta ruokkivissa tiloissa. Haluamme työskennellä joustavasti toimisto- ja etätyötä yhdistellen.

Niinpä meidät löytääkin nyt Tampereella ydinkeskustasta, valoisasta kattohuoneistosta Kuninkaankadulta. Seinäjoella toimistomme muutti keväällä keskustaan. Lahdessa toimistomme sijaitsee luovan toiminnan ytimessä Malskin co-working-tiloissa.

Kunnon tuparit jätämme suosiolla kesään, jolloin voimme viettää samalla myös kattoterassimme avajaisia. Mutta ei jäädä odottamaan kesää – otathan yhteyttä heti, kun kaipaat kumppania ideoiden sparrailuun tai vaikuttavan markkinoinnin tekijää!