Bertta Häkkinen tuo Trustiin start-up-henkeä

Projektipäällikkö Bertta Häkkinen on tottunut pitämään langanpäät käsissään – viimeiset seitsemän vuotta hän on toiminut perustamansa Rekki-verkkokaupan ja -palvelun toimitusjohtajana. Trustiin siirryttyään Bertta palaa halusta tuoda osaamisensa asiakkaiden käyttöön.

Pidettyjen vaatebrändien verkkokauppaa Rekkiä kasvupolulla luotsannut Bertta Häkkinen nauttii nyt yhteistyöstä Trustin ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa ja mahdollisuudesta keskittyä omaan rooliinsa.

– Start-up-tyylisesti olen tottunut tekemään kaiken itse, asiakaspalvelusta digipalvelun kehittämiseen ja työsuhdeasioiden hoitamisesta strategiseen suunnitteluun. Kun perustaa firman, haasteita tulee vastaan joka päivä, eikä useinkaan ehdi kysyä itseltään, mitä todella haluaa tehdä. Mutta kun pysähdyin pohtimaan asiaa, totesin, että eniten innostun markkinoinnista. Myös markkinointia vastaanottavana osapuolena analysoin jatkuvasti, miksi on valittu tietty kanava, millainen palvelukokemus syntyy ja miten markkinointi ylipäänsä toimii, Bertta toteaa.

Trustissa Bertta pääsee uppoutumaan kokonaan markkinoinnin tekemiseen – ja mikä parasta, osaavan tiimin kanssa. Onhan trustilaisilla yhteensä 190 kokemusvuotta markkinoinnin parissa.

– Halusin paikkaan, jossa saan työskennellä osana ammattilaistiimiä ja ympäristössä, jossa asiat sujuvat. Olen joka päivä hymyssä suin. Työpäivä täyttyy mielenkiintoisista projekteista, joista on siistiä oppia lisää. Ja on ihanaa päästä kohtaamaan eri alojen ihmisiä ja ratkaista heidän haasteitaan. Saan keskittyä siihen, missä olen hyvä, tuore projektipäällikkö iloitsee.

Tuottajaksi valmistunut Bertta työskenteli ennen Rekin perustamista tapahtuma-alalla ja verkkopalvelukehityksessä.

– Digitalisaatio on nykyään sisällä lähes kaikessa. Kokemukseni uudenlaisen digitaalisen palvelun konseptoinnista ja kehittämisestä, siitä viestimisestä ja palvelukokemuksen virittämisestä hyödyttää varmasti monia asiakkaitamme. Ja tämä työhän ei tule koskaan valmiiksi, vaan kehitettävää löytyy aina, Bertta muistuttaa.

Berttaa kiinnostaa edelleen myös vastuullisuus ja liiketoiminnan kehittäminen. Rekissä Bertta toimii jatkossa advisor-roolissa.

Viime vuosina vapaa-aikaa ei juuri ole ollut, mutta ehkäpä sitä nyt alkaa löytyä! Vapaalla Bertta viettää aikaa perheen kanssa, suunnittelee savitöiden aloittamista, nauttii mökkeilystä ja käy kuntosalilla.