EtusivuTyötToijala Works

Brändiuudistus

Kun yli 60 vuotta toimineen koneenrakennuksen erikoisosaajan Toijala Worksin omistuspohja eriytettiin SKS Groupista, yritys halusi nostaa esiin palveluperiaatteitaan ja itselleen ominaista tekemisen meininkiä. Toteutimme Toijala Worksille brändistrategiatyön, joka kiteytyi rohkeaan lupaukseen: Jos osaat kuvitella sen, Toijala Works osaa rakentaa sen.

– Brändityö selkeytti organisaation sisällä ajattelua siitä, keitä olemme ja mitä teemme, kertoo Toijala Worksissä projektista vastannut markkinoinnin suunnittelija Henni Sorsa SKS Groupista. – Saimme tehtyä paljon tärkeää identiteettityötä.
Uudistunut visuaalinen ilme näkyy nyt Toijala Worksin verkkosivustolla, lomakkeistossa ja muissa materiaaleissa. Näyttävät kuvat ja videot osoittavat käytännössä, mistä Toijala Worksissä on kyse. Yrityksen asiakkaat ovat palautteessaan kiitelleet selkeää sivustoa ja rohkeaa viestiä.

”Brändityö selkeytti organisaation sisällä ajattelua siitä, keitä olemme ja mitä teemme”

Toijala Worksin TW Logstacker on digiajan puukurottaja, joka kiinnostaa metsäteollisuuden toimijoita ympäri maailmaa. Toteutimme kurottajalle verkkosivuston, jolla perinteisten tuotetietojen lisäksi on tarjolla 360 asteen esittely 8-12 tonnin nostokapasiteetin omaavan Kuron ohjaamosta. Tsekkaa miten modernissa ympäristössä kurottajaa ohjataan!
Toki tarpeen ovat myös perinteisemmät tuotemarkkinoinnin tavat, kun kymmeniä tonneja painavia huipputeknologiatuotteita myydään. TW Logstacker valloittaa maailmaa toteuttamamme monipuolisen markkinointipaketin avulla, joka sisältää mm. datasheetit ja esitteet lukuisillä kielillä.

Muita töitämme