EtusivuTyötLanguage Clubhouse

Oppimisympäristö kansainvälisille markkinoille

USA:n Michiganista yli 15 vuotta sitten Suomeen muuttanut Becky Luoma on opettanut lapsille englantia koko Suomessa asumansa ajan. Vuosien mittaan tuli selväksi, että materiaaleja englannin kielisuihkutukseen on tarjolla niukasti, ja paljon aikaa kului materiaalien suunnitteluun.

Nyt tilanne on muuttunut: Luoman yritys Language Clubhouse tarjoaa 3–7-vuotiaiden lasten kielisuihkutukseen sopivat materiaalit kotona ja päiväkodeissa käytettäväksi. Palvelun ydin on Trustin toteuttama oppimisympäristö, jonka avulla videoita ja oheismateriaaleja on helppo käyttää. Opetussisällöt ovat Luoman itsensä toteuttamia.

Englanninkielisen materiaalin heikko saatavuus ei ole pelkästään suomalainen ongelma, vaan sopivalla tasolla olevien sisältöjen, laulujen ja leikkien keksiminen on hankalaa ympäri maailmaa. Verkossa Language Clubhouse toimii kansainvälisesti, ja palvelulla onkin tilaajia yli 20 maasta jo parin kuukauden kuluttua julkaisusta.Palvelun visuaalinen ilme ja kuvitus syntyivät Trustissa, samoin verkkosivut oppimisympäristöineen.

– Olen tosi tyytyväinen, että löysimme kaikki palvelun suunnitteluun ja toteutukseen tarvittavat asiantuntijat samasta paikasta. Kyseessä on monipuolinen kokonaisuus, Luoma kiittelee. – Asiat ovat edenneet sujuvasti kaikin puolin toiveideni mukaan.

”Olen tosi tyytyväinen, että Trustista löysin kaikki tarvittavat asiantuntijat. Projekti eteni kaikin puolin toiveideni mukaan.”

 

Muita töitämme