Vahvaa paino-osaamista

Kun seuraavan kerran avaat Fast-proteiinipatukan, tutkailepa käärettä tarkemmin. Huomaat, että kääreessä on kolme pintaa: tuotetta suojaava muovi, sitten ohut metalli ja ylimpänä mikro-ohut pintakerros. Painopinnan löydät ohuen pintakerroksen nurjalta puolelta, joka on liimatty metalliin. Se kuultaa osittain läpi, joten saatat havaita myös peittävän valkoisen kerroksen, jos sellaiselle on ollut tarvetta. Ja muut värit sitten… haluttujen värien toteuttaminen metallipinnalle vaatii sekin tietoa, kokemusta ja joskus hiukan intuitiotakin.

Tämä ehkä kuulosti monimutkaisemmalta kuin patukkakääreeltä odotit, ja myönnetään – välillä painomateriaalien suunnittelu on aivot nyrjäyttävää työtä.

Fastin houkuttelevien pakkausten käytännön toteutukset syntyvät meillä rautaisen osaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta. Pitkä yhteistyö nojaa syvään luottamukseen ja vahvaan ammattitaitoon.

Toteutamme Fastille erilaisia pakkauksia, tuotekuvia, POS-materiaaleja myymälöihin, ulkomainontaa, printtiä ja erialisia materiaaleja someen.

Muita töitämme