Trust Tampere 050 438 2128

Trust Seinäjoki 050 438 2128

info@trust.fi

Tamturbo

Saumatonta yhteistyötä

Useita vuosia kestäneen yhteistyömme aikana Tamturbo on kasvanut uudesta haastajasta kohderyhmälleen tutuksi tekijäksi. Suomalaisen teknologiayhtiön kompressoriteknologia mahdollistaa puhtaamman ja energiatehokkaamman paineilman tuotannon.


"Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä, molemminpuolisen luottamuksen vallitessa."

Kun koko maapallon kaikesta sähkönkulutuksesta 5% kuluu teollisuuden paineilman tekemiseen, pienetkin muutokset ovat kokonaisuuden kannalta merkittäviä. Vuosien kuluessa Tamturbon kestävää kehitystä painottavan viestin painoarvo on jatkuvasti kasvanut.

Tamturbon kiteytetty brändiviesti ja tunnistettava visuaalinen ilme näkyy kaikessa tekemisessä. Trust on suunnitellut ja toteuttanut Tamturbolle markkinointiamateriaaleja itse kompressoreiden ulkoasusta massuosastoon, somekampanjoista sijoittajasivustoon, ilmoituksista esitteisiin.

– Näkee kyllä, että Trustin tiimillä on pitkä historia Tamturbon kanssa. On tutut sävelet, joiden mukaan toimitaan. Se helpottaa työtäni, toteaa Tamturbon markkinointipäällikkö Heli Malinen.

– Tamturbo on mahtava esimerkki saumattomasta yhteistyöstä asiakkaan ja mainostoimiston välillä, Trustissa asiakkuudesta vastaava Elina Tiainen iloitsee.
– Olemme saaneet tehdä töitä tiiviissä yhteistyössä, molemminpuolisen luottamuksen vallitessa.