Trust Tampere 050 438 2128

Trust Seinäjoki 050 438 2128

info@trust.fi

Osuuskunta Maitomaa

Vastuullisuus näkyväksi pellolta postaukseen

Usean vuoden markkinointikumppanuutemme sympaattisen savolaismeijeri Maitomaan kanssa pursuaa viraalisti leviäviä someilotteluja, ostohaluja heruttavien maito- ja kauratuotepakkauksien suunnittelua ja strategista ajattelua tuotekehityspalavereista lanseerauksiin asti.

Vuosien mittaan vastuullisuuden rooli on kasvanut niin Maitomaan arjessa kuin viestinnässäkin. Meillä on ilo toimia työssä kirittäjänä.

Ensimmäisenä meijerinä Suomessa Maitomaa julkaisi maidontuotantonsa hiilisorkanjäljen pellolta maitotölkkiin asti. Muotoilimme viestit, laadimme tiedotteet havainnollistavine infograafeineen, kontaktoimme median ja mediatilaisuuden jälkeen listasimme mediaosumat.

Eläinten hyvinvointi on Maitomaalle ja sen maitotiloille sydämen asia. Kaikille Maitomaan tiloille on myönnetty yhteiseurooppalaisen mittausmenetelmän mukaisesta valvonnasta kertova Welfare Quality® -sertifikaatti. WQ-sertifiointi on kertalanseerausta suurempi asia – lehmien hyvinvointia tarkastellaan säännöllisesti lajityypillisten tarpeiden ja käyttäytymisen näkökulmasta. Poimimme monitahoisesta kokonaisuudesta sopivia näkökulmia ja viestimme jatkuvasti käytännön toimista eri kanavissa.