Trust Tampere 050 438 2128

Trust Seinäjoki 050 438 2128

info@trust.fi

Osuuskunta Maitomaa

Maankuulua savolaisuutta

Savolaismeijerin identiteetti puhkesi kukkaan Trustin lypsyjakkaralla. Kuluttajien ja kaupan ammattilaisten naarattamisen lisäksi omaleimainen tyyli luo kestävää arvoa laajalla skaalalla. Se vahvistaa työnantajamielikuvaa, sisäistä henkeä ja sidosryhmäviestintää.

Kun ensi kerran kippistelimme maitolasillisella, Maitomaa oli tavallinen osuusmeijeri keskikokoisten maidonjalostajien joukossa. Toiveena oli luoda sopimusvalmistuksen ja PL-tuotteiden rinnalle omaa brändilähtöistä liiketoimintaa ja tunnettuutta.

Palkittu tone of voice

Yhteistyö tirautettiin käyntiin käytännön suunnittelutöillä, jotka vähin erin vahvistivat suunnan oikeaksi. Syntyi tunnistettava ja naurunhytkettä luova maitomaalaisuus, jota Savon murteen lisäksi leimaa posketon rohkeus nähdä aitoja naurunaiheita.

Lupsakkuudellaan Maitomaa nousee jatkuvasti viraalina somevirtoihin ja mediaan. Vuoden 2018 Rekrygaalassa Maitomaan ”Työn uattelija” sai parhaan rekryilmoituksen palkinnon.

Pakkaukset Suomeen ja vientiin

Yhteisten vuosiemme aikana ystävyytemme Maitomaan kanssa on syventynyt uusille tasoille. Olemme työstäneet somestrategiat, sparranneet markkinointikulmalla tuotekonsepteja ja nyt avaamme myyntihanoja komeilla kaura- ja maitotuotepakkauksilla. Täältä tullaan, mualiman navalta.


Savolaisella alkuperällä herkuttelu poikii ansaittua näkyvyyttä.