Trust Tampere 050 438 2128

Trust Seinäjoki 050 438 2128

info@trust.fi

FinnHarvest

Yhteinen linja viestinnälle

FinnHarvest on täyden palvelun puunkorjuuyritys, joka on hoitanut asiakkaidensa metsätyöt jo vuodesta 1969 – perheyritys pitkillä juurilla siis.


Seuraajamäärä on tasaisesti kasvanut ja somesta on tullut tärkein työvälineemme rekrytoinneissa.
– Liiketoimintajohtaja Mikko Sairanen, FinnHarvest

FinnHarvestin tekevät sen työntekijät, jotka ovat hyvin sitoutuneita yritykseen ja työyhteisöön. He ovat kiinteästi mukana luomassa FinnHarvestin tarinaa. Siten yrityksellä olikin positiivinen “ongelma”: sisällöntuottajia on yhtä monta kuin työntekijöitä. Haastavan tilanteesta teki viestinnän monenkirjavuus; yrityksen viesti oli hajanainen ja fokus epäselvä.

 

Työstimme yhdessä FinnHarvestin kanssa viestinnän käsikirjan, johon määritettiin brändin strategiset elementit: tavoitteet, kohderyhmät, pääviestit sekä brändin persoona ja äänensävy. Lisäksi viestinnän käsikirjaa rikastettiin runsailla käytännön esimerkeillä päivittäisen viestinnän tueksi – sekä sanallisen että kuvallisen ilmaisun osalta. Loimme viestinnälle teemoituksen sekä kirjasimme suunnitelmaan kanavakohtaiset painotukset.

 

Jokaisella finnharvestilaisella kulkee ohjeistus näppärästi mukana metsässä, kun tiivistimme viestinnän käsikirjan mobiilikokoon päivittäiseksi someoppaaksi.

 

– Oli hienoa huomata, kuinka monimutkainen asia saatiin tiivistettyä käteväksi työkaluksi metsien miehille ja naisille. Viestintä varsinkaan somessa ei ole helppo laji kenellekään – ohjeita tarvittiin ja sellaiset saimme Trustilta. Nyt olemme saaneet uusia näkökulmia, mutta samalla yhtenevää viestintää tekijästä riippumatta vanhan metsäkone edestä metsäkone takaa -viestinnän tilalle, kertoo FinnHarvestin liiketoimintajohtaja Mikko Sairanen.