Herkkuja Trustin keittiöstä, olkaa hyvät!
Brie-mansikkamaalaistoast
Maalaisvehnäleipä
Tilkka hyvää oliiviöljyä
400 g briejuustoa
Mansikoita
Rucolaa
Balsamico-kastiketta
Leikkaa leipä muhkeiksi viipaleiksi ja puolita ne. Paahda leipäviipaleita oliiviöljyssä paistinpannulla, kunnes ne ovat kullankeltaisia. Nostele kuuman leivän päälle brieviipaleita, ripottele päälle mansikkaviipaleita ja rucolaa. Pirskottele pinnalle balsamico-kastiketta ja nauti!
Kuusenkerkkä & mustaherukanlehti -jäätee
1 l vettä
2 ps vihreää teetä
1 dl kuusenkerkkiä
1 dl mustaherukanlehtiä
1 sitruuna
jääpaloja
Kaada lähes kiehuva vesi teepussien, kuusenkerkkien ja mustaherukanlehtien päälle. Anna hautua n. 3 min. Purista joukkoon sitruunan mehu. Jäähdytä ja nauti jääpalojen kanssa.
PS: Muista kysyä maanomistajan lupa kuusenkerkkien poimimiseen.
Jääbanaanipirtelö (4:lle)
4 kypsää banaania
1 dl mustikoita
200 g maustamatonta jogurttia
jääpaloja
tuoretta minttua
Pilko banaanit pakasterasiaan ja pakasta yön yli. Kaada jäiset banaanit, mustikat ja jogurtti blenderiin, sekoita tasaiseksi. Lisää halutessasi jääpaloja ja koristele mintulla.