Trust Tampere 050 438 2128

Trust Seinäjoki 050 438 2128

info@trust.fi

Vahva brändi tuntee vastuunsa – ja viestii sen

figure

Brändit, jotka kylvävät hyvää ympärilleen, voittavat lopulta kuluttajienkin sydämissä.

Siksi vastuullinen toiminta eri muodoissaan – olkoon se taloudellista, sosiaalista tai ekologista – on tärkeä osa kestävää liiketoimintaa. Parhaimmillaan vastuullisuudestasi tulee arvo, josta asiakas on valmis maksamaan. Jotta näin voisi käydä, vastuullisista teoista on muistettava myös kertoa maailmalle.

Ensin on katsottava sisäänpäin: ensimmäinen steppi vastuullisuusviestinnän ketjussa on löytää viestittävät asiat. Kaivaa vakan alta päivänvaloon ne alueet ja tavat, joilla jo toimitaan vastuullisesti. Samalla löydetään monesti myös uusia mahdollisuuksia. Paikkoja tehdä asioita entistä paremmin ja kunnianhimoisemmin. Tai kokonaan uusia ovia, joista kulkea eteenpäin; uusia vastuullisuuden alueita valloitettavaksi.

Seuraavaksi nämä löydökset ja uudet tontit tarinoitetaan kiinnostaviksi sekä helposti mutustettaviksi annospaloiksi. Kun palaset ovat löytäneet muotonsa, ne viestitään sopivassa kanavakombossa halutuille korva- ja silmäpareille.

Mikäli kaipaat lapiointiapua tai raakatimanttien tunnistamiseen ja hiomiseen erikoistunutta kumppania, ota yhteyttä vastuullisuusviestinnän asiantuntijoihin Trustilla!

Katso tallenne vastuullisuuswebinaaristamme

Ota yhteyttä

Maria Antila

Strategi, asiakkuusjohtaja

+358 40 774 7065

Kuvituskuva

Jätä yhteyspyyntö

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojen käytön.