Trust Tampere 050 438 2128

Trust Seinäjoki 050 438 2128

info@trust.fi

Visit Seinäjoki

Mieleenpainuva messuseinä

Visit Seinäjoki halusi Kotimaan Matkailumessuille mieleenpainuvan messuseinän, jota messuvieraat jäisivät tutkimaan. Seinään kaivattiin tunnelmaa Seinäjoen lukuisista tapahtumista sekä tietoa hyvistä kulkuyhteyksistä. Kuvituksen toivottiin myös taipuvan moneen käyttöön. Piirsimme tapahtumien suurkaupungille messuseinäkuvituksen, joka on liikuteltavien elementtiensä ansiosta helposti muunneltavissa. Hauskat yksityiskohdat houkuttelevat katselijoita viivähtämään seinän ääressä.

Kuvitusta moneen kanavaan

Piirrokset löysivät tiensä messuseinältä myös kortteihin, LED-kylttiin, abribustauluihin ja lehti-ilmoituksiin. Messumateriaalin lisäksi olemme toteuttaneet Visit Seinäjoelle Etelä-Pohjanmaan kohteista kertovan Matkailijan Oppaan, muuta kaupungin markkinointimateriaalia sekä printtimateriaaleja, digimarkkinointia ja markkinoinnin suunnittelua Alvar Aaltoon liittyvien kohteiden, tuotteiden, tapahtumien ja palveluiden markkinointiin.

– Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja helposti. Olemme ymmärtäneet toisiamme hyvin. Ongelmanratkaisua on haettu hyvässä yhteisymmärryksessä ja toiminta on ollut nopeaa, Visit Seinäjoen markkinointipäällikkö Tuula Lahti kertoo.


"Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja helposti."