Trust Tampere 050 438 2128

Trust Seinäjoki 050 438 2128

info@trust.fi

Leivon Leipomo

Luottamukseen perustuen, rohkeasti heittäytyen

Trustin yhteistyö Leivon Leipomon kanssa käynnistyi, kun tuotekehitykseen panostava leipomo kaipasi apua ja sparrausta Suomalainen Menestysresepti -kilpailussa kesällä 2019.

Hyvinhän siinä kävi, kaura-siemenpyörykkä Boltsi voitti koko kisan ja nousi vuoden myydyimmäksi uutuustuotteeksi.

Menestysreseptin finaalia jännitettiin tänäkin vuonna, kun 100 % kaurapasta Kaurakas toi kuluttajille mahdollisuuden nauttia täysin kotimaisesta lähipastasta – Trust auttoi niin tuotteen nimen, pakkauksen kuin markkinointimateriaalienkin suunnittelussa.

 

Kruununjalokiven uusi ilme

 

Yli satavuotias leipomo luottaa Trustin osaamiseen niin uusien tuotteiden lanseerauksessa kuin vanhojen klassikoiden uusimisessa. Hiljaiseksi veti mahdollisuus uudistaa Leivon Leipomon kruununjalokiven, Leivon Arinan pakkaus. Uudistuksen myötä Arinan uusi pakkaus on kuin itse leipäkin: perinteitä kunnioittava, aina tuore.

 

Ja tässä hiukan numerotietoa yli 30 miljoonaa kappaletta paistetusta rievästä: Pakkausuudistuksen jälkeen Arinan myynti nousi 10 %.

 

Suunnittelimme myös Arinaperheen muiden tuotteiden, Arina Rukiisen ja Arina Sämpylän, pakkaukset ja markkinoinnin eri kanaviin.

 

Uusista lanseerauksista sydämessämme on erityinen paikka Ruis-kaurapaloille, joiden tv-mainokseen houkuttelimme Leivon Leipomon omaa väkeä. Se on yhteistyömme kuva: luottamukseen perustuva, rohkeasti heittäytyvä.