Yksi digimarkkinointi, kiitos!

Verkkosivusto on yrityksesi käyntikortti, ja digitaalinen markkinointi on tärkein keino saada käyntikorttisi kohderyhmäsi käsiin. Puhelinhan niissä käsissä jo onkin, joten reitti on selvä!

Me Propagandassa emme tee digitaalisesta markkinoinnista salatiedettä. Kanavat ja niiden säännöt muuttuvat, mutta meidän kanssamme digitaalisella kentällä on helppo suunnistaa. Pidämme huolen siitä, että tiedät missä mennään – ja miksi.

Digimarkkinointi ei tule koskaan valmiiksi. Se elää hetkessä ja muuttuu sesonkien mukaan. Parhaan hyödyn digitaalisesta markkinoinnista saakin jatkuvan ja pitkäjänteisen tekemisen kautta.

Digitaalisen markkinoinnin palvelujamme ovat mm. verkkosivuston optimointi, sosiaalisen median sisällöt ja somemainonta sekä Googlen koko palveluvalikoima. Selvitämme yhdessä juuri sinulle oikean setin! Digimarkkinointi on kustannustehokasta ja prosessi läpinäkyvä. Saat aina tarkat tiedot siitä, miten mediabudjettisi on käytetty ja millaiset tulokset saavutettu.

Googlen Partnerina tarjoamme parhaan osaamisen

Haluatko ottaa Googlesta kaiken irti? Google Partnerina tarjoamme aina ajantasaista tietoa Googlen tuotteista ja mahdollisuuksista hyödyntää niitä yrityksesi markkinoinnissa. Google Partner -yrityksenä olemme osoittaneet, että meillä on laajasti kokemusta ja syvästi osaamista hoitaa asiakkaiden Google-mainostus menestyksekkäästi. Google Ads -hakusanamainonta, bannerimainonta Google Display-verkoston kautta ja videomainonta YouTubessa ovat tehokkaita vaihtoehtoja viestisi perille saamiseksi. Google Analytics tarjoaa tehokkaat välineet tulosten analysointiin ja analytiikkaa hyödyntäen tuloksia voi jatkuvasti parantaa.

Kaikki irti somesta

Parhaan tuloksen somessa saa aikaan pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella markkinoinnilla. Siksi suosittelemme yhteistyön alussa sosiaalisen median strategian tekemistä.

Valitsemme yrityksellesi relevantit kanavat, suunnittelemme kohdennukset ja tavoitamme kohderyhmäsi oikealla hetkellä. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat ja Twitter ovat tehokkaita kanavia tavoittaa tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneet kuluttajat. Kohderyhmäsi huomiosta tietysti kilpailee moni muukin. Viestien tulvassa erotut vain timanttisella sisällöllä. Mutta hei, teemme sen sinulle! Erittäin mielellämme!

Parempi asiakaskokemus sivustoa optimoimalla

Verkkosivuston optimointi palvelee sekä sivustosi hakukonelöydettävyyttä että asiakkaasi tiedon- ja palveluntarvetta. Hyvä sijoitus hakutuloksissa on ensiarvoisen tärkeä, jotta asiakkaat löytävät yrityksesi. Mitä enemmän asiakkaasi löytävät sivustoltasi kiinnostavaa materiaalia ja mitä pitempään he sivuillasi viihtyvät, sitä paremmin sivustosi sijoittuu myös hakutuloksissa. Verkkosivuston optimointi on suurelta osin sisällön järjestelyä ja tuottamista, sisältöpolkujen rakentamista ja asiakaskokemuksen parantamista… ja joitain kikkoja, joista hakukoneet pitävät.

Tarjoamme mielellämme osaamisemme käyttöösi – joko aloitetaan? Tutustu käteviin digimainontapaketteihimme ja kysy meiltä lisää!

PS. Tarjoamme myös digimarkkinoinnin koulutusta ja sparrausta, jos haluat tehdä digimarkkinointia itse.