Tervetuloa Mania murkinasta -tapahtumaan!

Elintarvikkeen matkalla ideasta ostoskoriin on mutkia kerrakseen. Mania murkinasta -virtuaalitapahtumassa kuulet ohjeet parhaista oikoreiteistä ja vinkit, joiden avulla vältät yllättävät kiertotiet.

Valkoisen puun tarina sai alkunsa romanttisesti, kansainvälisellä deittipalstalla vuonna 2002. Kirsi ja Mark Heidtin perustama kahvilaketju on rakentunut yhteisten arvojen, suomalaisten ja amerikkalaisten herkkujen, hyvän tunnelman ja ystävällisen palvelun varaan. Valkoinen puu toimii jo kolmella paikkakunnalla. Kirsi kertoo puheenvuorossaan luovuudesta ja oman linjan löytämisestä.

Siipiweikot toi rakastetut siivet Tampereelle vuonna 1993. Vuosikymmenten aikana siivet ovat löytäneet tiensä ympäri Suomen, ja sadoissa ravintoloissa käytetään Siipiweikkojen kastikkeita. Kastikkeet ovat löytäneet paikkansa ruokakauppojen hyllyiltä ja suomalaisten kodeista. Joonas Koivumaa paljastaa tapahtumassa, mitkä olivat Siipiweikkojen lähtökohdat, miten yrityksen rahoitus rakentui ja mistä siivissä oikein on kysymys.

Foodwest antaa vauhtia elintarvikealan toimijoille, jotka haluavat kasvaa edelläkävijöiksi. Suvi Luoma tuo tapahtumaan faktaa keinoista, joiden avulla saat tuotteesi kaupan hyllylle.

Tilaisuuden järjestävät Pohjanmaan Ekonomitoimisto, Foodwest ja Luova arvotoimisto Trust.

Tervetuloa verkkotapahtumaan!

Aika: Tiistai 4.5.2021 klo 14.00–16.00
Paikka: Virtuaalisesti verkossa

Tapahtuma on maksuton.
Ilmoittaudu mukaan!