Terhi Nieminen nauttii jatkuvasta kehittymisestä

Saimme projektipäälliköksemme mainostoimistoissa ja mediapuolella kokemusta kerryttäneen ammattilaisen, joka ei pelkää tavoitella unelmiaan.

Muutama vuosi sitten Terhi Nieminen tarttui mahdollisuuteen vaihtaa alaa ja toteuttaa haaveensa.

– Halusin tehdä työtä, jossa voi tuottaa muille hyvää oloa. Kouluttauduin ja hakeuduin kosmetologin töihin. Mieluiten tein asiakkaille kokonaisvaltaisia hoitoja. Mutta korona-aika ei ollut alanvaihdolle paras mahdollinen hetki ja aloin kaivata takaisin markkinointialalle, Terhi kertoo.

Niinpä Terhi teki comebackin ja se oli Trustin onni. Valoisa ja hyväntuulinen uusi projektipäällikkömme liittyi joukkoomme marraskuun lopussa.

Pitkän linjan osaajalla on noin 15 vuotta kokemusta mainostoimistotyöskentelystä. Ensimmäisinä työvuosina digitaalisuudesta ei vielä mainostoimistoissa juuri puhuttu – asiakkaiden kaikki työt säilytettiin fyysisinä kappaleina arkistokaapeissa.

– Kanavat muuttuvat, mutta asiakkaan tarpeet pysyvät pitkälti samanlaisina, Terhi kuittaa.

Toimistovuosien jälkeen Terhi otti haltuunsa mediapuolen Alma Medialla.

– Mainostoimistossa on hyötyä siitä, että tuntee median toimintamekanismit ja -prosessit. Työvuosieni aikana painopiste siirtyi printtimainonnasta digitaalisiin toteutuksiin, ja sitä oli mielenkiintoista seurata. Molemmille on edelleen paikkansa. Laajaa kattavuutta haettaessa printtimainonta on tietyissä kohderyhmissä ylivoimainen, ja digimarkkinoinnissa puolestaan kohdentaminen ja nopea reagointi on se juttu. Tärkeintä on tehdä asioita, jotka hyödyttävät asiakasta, Terhi linjaa.

Tamperelaissyntyinen valkeakoskelainen nauttii nyt taas mainostoimistotyöstä.

– Oli mukava tulla lämminhenkiseen porukkaan. Jo nyt tuntuu siltä, että kuulun joukkoon, Terhi iloitsee. (Tässä pitänee mainita, että haastattelu tehtiin Terhin kolmantena työpäivänä.)

Vapaa-ajallaan Terhi harrastaa aikuisbalettia, hiihtämistä ja lukemista.

– Aloitin baletin nollatasosta seitsemän vuotta sitten. Kun keskittyy balettiin, ei voi miettiä mitään muuta. Koko ajan löytyy lisää kehitettävää, Terhi kertoo. Tämä asenne sopii meille Trustiin paremmin kuin hyvin!