Rekry: Myynti- ja projektipäällikkö

Hei myyntihenkinen projektipäällikkö! Etsimme sinua rakentamaan kasvavia kumppanuuksia ja tekemään uusia avauksia yhdessä loistavista brändiammattilaisista koostuvan tiimimme kanssa.

Uusi myynti- ja projektipäällikkömme on myynnistä ja eritoten asiakkaan tarpeiden ratkaisemisesta innostunut, eteenpäin katsova ja kehittämismielinen tehopakkaus. Osallistut yhdessä tiimin kanssa niin uusasiakashankintaan kuin olemassa olevien asiakkaidemme palvelemiseen tarjoamalla heille heitä parhaiten hyödyttäviä markkinointiratkaisuja. Tunnet nykyaikaisen markkinoinnin keinot ja ymmärrät (tai osaat tarvittaessa kaivaa esiin) asiakkaan aidon tarpeen sekä yhdistät nämä ennakkoluulottomasti. Et pelkää tarvittaessa haastaa asiakkaita löytääksesi heille oikeasti vaikuttavat ja arvoa luovat ratkaisut.

Pidät langat käsissä ja hommat rullaamassa vetäessäsi erikokoisia projekteja lähtölaukauksesta maaliin asiakkuusjohtajan ja tiimin taustatuella. Projektien ansiokas vetäminen vaatii järjestelmällisyyttä, luovan tiimin osana toimiminen taas rentoutta ja joustavaa otetta sekä priorisointikykyä. Kaiken yhteistyön avain on kuitenkin sujuva viestintä; viestit tehokkaasti ja luontevasti niin asiakkaan kuin tiimin suuntaan.

Ihan huippua olisi, jos sinulla jo olisi kokemusta mainostoimistotyöskentelystä tai markkinointiprojektien vetämisestä, mutta toimialakokemuksen puutteen voit myös korvata innokkuudella ja kyvyllä oppia nopeasti, asiakaspalveluhenkisyydellä ja hyvillä organisointikyvyillä sekä päättäväisellä asenteella.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme kiinnostavat ja kehittyvät asiakkuudet sekä yhteiseen päämäärään sitoutuneen, lämminhenkisen työyhteisön.

Meillä annetaan vapautta ja vastuuta siinä määrin, kun sitä olet halukas ottamaan. Tehtävänkuvasi ei ole kiveen hakattu – meillä ei ihmisiä työnnetä valmiiseen muottiin, vaan ennemmin väännetään muottia. Lopullisen tittelin ja täsmällisen työnkuvan voimme siis sopia yhdessä vahvuuksiesi mukaan, mutta yksi asia on selvä: palat halusta tehdä vaikuttavaa markkinointia.

Joustavat työajat, hyvät henkilöstöedut, yhteiset aamiaiset sekä viihtyisä työympäristö Tampereen keskustassa tukevat työskentelyä luovassa ja inspiroivassa porukassa. Voit työskennellä myös etänä, mutta välillä on tarpeen tavata Tampereen toimistolla tiimin ja/tai asiakkaiden kanssa ihan kasvokkain.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Maria Antila, p. 040 774 7065 tai maria.antila@trust.fi. Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10. mennessä osoitteeseen rekry@trust.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.