Rekry: Myynti- ja markkinointipäällikkö

Etsimme myynti- ja markkinointipäälliköksi modernista myynnistä innostunutta myynnin asiantuntijaa, jonka rinnassa sykkii asiakaspalvelijan sydän.

Haluat kehittää myyntiä, markkinointia ja erityisesti niiden yhteistoimintaa. Uskallat tehdä rohkeitakin avauksia. Sinut sytyttää asiakkaan aitojen tarpeiden tunnistaminen ja niihin vastaaminen. Tavoitteellisuutesi ja määrätietoisuutesi olet jo osoittanut. Projektinhallintakaan ei ole sinulle vierasta.

Tarjoamme kiinnostavat ja kehittyvät asiakkuudet, innostavat liidit ja mahdollisuuden kehittää tehtävästäsi juuri sinun näköisesi. Avuksesi asiakkaita auttamaan saat timanttisen tiimimme, kokeneen joukon brändin ammattilaisia. Vahvistamme asiakkaidemme liiketoiminnan taloudellista, sosiaalista sekä ekologista arvoa vastuullisilla markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuilla.

Tarjoamme sinulle

  • fokusoituneen ja kiinnostavan osaamisen, jota myydä
  • mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kehittämiseen
  • läsnä- ja etätyöhön soveltuvat työkalut
  • kokeneen ja intohimoisen tiimin brändin ammattilaisia

Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Lahdessa ja Seinäjoella. Voit työskennellä myös etänä, mutta välillä on tarpeen tavata kasvokkain Tampereella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Krista Ahokas (+358 50 369 9314, krista.ahokas@trust.fi). Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si nopeasti. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tutustu myös toiseen avoimeen rekryymme: haemme asiakkuusjohtajaa.