Rekry: graafinen suunnittelija

Haluatko panoksellasi tehdä maailmasta hiukan paremman ja kauniimman? Tervetuloa Luovaan arvotoimisto Trustiin. Vahvistamme asiakkaidemme liiketoiminnan taloudellista, sosiaalista sekä ekologista arvoa vastuullisilla markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuilla. Teemme töitä tosissamme mutta emme liian vakavissamme.

Nyt etsimme visuaaliseen tiimiimme graafista suunnittelijaa, joka nauttii tiimityöstä, edistää projekteja itsenäisesti ja saa potkua tuotantotyön sykkeestä.

Hallitset sommittelun perusteet, typografian ja väriopin ja tunnet yleisimpien painoprosessien vaatimukset. Sinulla on visuaalisen suunnittelun koulutus.

Osaat jalostaa ja viimeistellä konseptitasoisen visuaalisen ilmeen julkaisuvalmiiksi. Sinulta sujuu jo tehdyn visuaalisen ilmeen muokkaaminen toteutuksiksi eri kanaviin.

Käytät sujuvasti Adoben CC-tuoteperheen ohjelmia – useimmiten ruudullasi näkyvät Photoshop, Illustrator ja InDesign. After Effectsin, Premieren ja vastaavien ohjelmien taidoistakin sinulle on hyötyä. Osaat hyödyntää ohjelmistojen automaatioita esimerkiksi taitossa.

Sinulla on tekniset perustiedot digitaalisten kanavien ja verkkosivustojen suunnittelusta.

Pidät kiinni sovituista aikatauluista ja edistät projekteja oma-aloitteisesti. Olet tarkka ja oma-aloitteinen. Sinulla on jo työkokemusta alalta – olet ehtinyt toteuttaa vähintään muutaman vaativamman tuotantokokonaisuuden tai taittoprojektin.

Tarjoamme sinulle

  • kiinnostavat asiakkaat eri toimialoilta, niin kuluttaja- kuin B2B-puoleltakin. Vahvaa osaamistamme ovat elintarvikebrändit ja pakkaussuunnittelu
  • pitkäjänteiseen kumppanuuteen perustuvat asiakkuudet ja mahdollisuuden auttaa omalla panoksellasi asiakasta tekemään arvokkaampaa liiketoimintaa
  • kokopäiväisen työn joustavasti etänä ja Tampereen ydinkeskustan viihtyisällä toimistollamme
  • mukavat, kokeneet ja työhönsä intohimolla suhtautuvat kollegat
  • mahdollisuuden haastaa itseäsi kehittymään

Jos voisit olla etsimämme taitaja, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, cv:si ja portfoliosi osoitteeseen rekry@trust.fi viimeistään 30.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.