Rekry: Asiakkuusjohtaja

Etsimme asiakkuusjohtajaksi sinua, strateginen ajattelija, intohimoinen asiakkuuksien kehittäjä ja tehokas verkostoituja.

Palat halusta auttaa asiakkaitasi tekemään arvokkaampaa liiketoimintaa. Sinussa kohtaavat strateginen ajattelu ja operatiivinen ymmärrys. Olet jo kerryttänyt näkemystä ja kokemusta brändin ja liiketoiminnan kehittämisestä. Liikkeenjohdon konsultointi tai strategiatyö johtoryhmätasolla on sinulle tuttua.

Olet asiakkaan itseymmärryksen parantaja, kokonaistarpeiden tulkitsija ja ylimmän johdon vaikeitakin kysymyksiä esittävä keskustelukumppani. Myynti on sinulle tehokas työkalu asiakkaan tarpeisiin vastaamiseen.

Tarjoamme kiinnostavat ja kehittyvät asiakkuudet ja mahdollisuuden kehittää tehtävästäsi juuri sinun näköisesi. Avuksesi asiakkaita auttamaan saat timanttisen tiimimme, kokeneen joukon brändin ammattilaisia. Vahvistamme asiakkaidemme liiketoiminnan taloudellista, sosiaalista sekä ekologista arvoa vastuullisilla markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuilla.

Tarjoamme sinulle

  • kiinnostavat ja kasvuhaluiset asiakkaat
  • mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kehittämiseen
  • läsnä- ja etätyöhön soveltuvat työkalut
  • kokeneen ja intohimoisen tiimin brändin ammattilaisia

Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Lahdessa ja Seinäjoella. Voit työskennellä myös etänä, mutta välillä on tarpeen tavata kasvokkain Tampereella.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Krista Ahokas (+358 50 369 9314, krista.ahokas@trust.fi). Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si nopeasti. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tutustu myös toiseen avoimeen rekryymme: haemme myynti- ja markkinointipäällikköä.