Projektinhallinnan tiimipelaaja Rebekka

Uuden projektipäällikkömme voi paikallistaa äänen perusteella, hyväntuulinen Rebekka nimittäin nauraa usein. Ja mikäpä sen sopivampaa. Kyllähän töissä kuuluu olla hauskaa!

Rebekka Scheller palasi Suomeen syksyllä opiskeltuaan ja työskenneltyään reilun vuosikymmenen verran Englannissa. Tutkinto valokuvauksesta ja työhistoria kertovat Rebekan intohimosta: valokuva eri muodoissaan.

– Henkilökohtainen heikkouteni ovat vanhan ajan valokuva-automaatit, joissa valokuvat kehitetään kemikaalien avulla. Kopissa voi viettää oman henkilökohtaisen hetken, ja yksin verhon takana otetut kuvat ovat hengeltään erilaisia kuin julkisessa tilassa otetut, Rebekka fiilistelee.

Työn puitteissa Rebekka on edistänyt valokuvakulttuuria niin online-tulostukseen, tapahtumien valokuva-automaatteihin kuin markkinoinnin valokuvainstallaatioihin keskittyvissä yrityksissä.

– Tarjoamalla sopivat olosuhteet kuvaamiselle yritys voi ohjailla kuluttajien brändistä jakamaa sisältöä. Teknologian luomat mahdollisuudet ovat rajattomat.

Trustiin Rebekka tuo aurinkoisen asenteensa, innostuksensa ja rautaisen projektinhallinnan ammattitaitonsa. Työn ohessa etenevät myynnin ja markkinoinnin digiosaajan opinnot.

– Nautin tiimityöstä, luovien ratkaisujen löytämisestä monimutkaisiin haasteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamisesta, luettelee Trustin tuore projektipäällikkö.

Joskus on hyvä rauhoittua, ja Lontoon vilinän jälkeen Tampere tarjoaa siihen hyvin sopivat puitteet – Rebekan rentoutumiskeinoja ovat liikunta ja uuteen kotikaupunkiin tutustuminen.