Hei myyntihenkinen projektipäällikkö!

Etsimme sinua rakentamaan kasvavia kumppanuuksia yhdessä Tampereen tiimimme kanssa.

Olet innostunut myymisestä, hahmotat asiakkaan tarpeet ja osaat tarjota niihin sopivia ratkaisuja. Sinulla on kokemusta markkinointi- ja verkkosivustoprojektien vetämisestä. Ymmärrät hyvin, miten markkinointi tukee asiakkaan liiketoimintaa ja navigoit sujuvasti B2B-maailmassa.

Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Nautit yhteistyöstä niin asiakkaiden kuin tiimisikin kanssa. Olet johdonmukainen, järjestelmällinen ja luotettava mutta myöskin mainio luovan yhteishengen luoja. Projektisi pysyvät aikataulussa ja tiimisi perillä siitä, missä mennään. Olet ennakkoluuloton ongelmanratkaisija ja tehokas päätöksentekijä.

Hallitset laajat kokonaisuudet, mutta pienemmätkään tehtävät eivät tipahda to do -listaltasi. Käytät tehokkaasti projektinhallinnan työkaluja (vaikkapa Trello, Visma Severa ja Excel).

Tittelin ja täsmällisen työnkuvan voimme sopia yhdessä vahvuuksiesi mukaan, mutta yksi asia on selvä: Palat halusta tehdä vaikuttavaa markkinointia.

Tarjoamme sinulle kiinnostavat B2B- ja B2C-asiakkuudet ja  kunnianhimoisesti asiakkaitamme palvelevat työtoverit.

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, hyvät henkilöstöedut, yhteiset aamiaiset sekä viihtyisä työympäristö tukevat työskentelyä luovassa ja inspiroivassa porukassa.

Jos tunnistit itsesi ja innostuit tehtävästä, laita hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen krista@trust.fi. Lisätietoja voit kysellä Kristalta ke 20.5. klo 14–16 ja ti 26.5. klo 10–12. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Luova arvotoimisto Trust on strategisen markkinoinnin suunnittelun, konseptisuunnittelun ja brändien rakentamisen monipuolinen taitaja, jolla on pitkä kokemus elintarvikemarkkinoinnista. Tampereella, Lahdessa ja Seinäjoella toimiva Trust syntyi vuonna 2020 Markkinointiviestintätoimisto Propagandan ja suunnittelutoimisto Trust Creative Societyn yhdistyessä. Autamme yrityksiä luomaan arvokkaampaa liiketoimintaa.